Lederen schorten

De lederen schorten zijn tegenwoordig een echte trend! Je ziet de schorten op foodfestivals en in vele restaurants worden de lederen schorten gebruikt door het personeel. De leren schorten kom je dus steeds vaker tegen.

BBQ schort van leer

De belangrijkste reden van een schort is natuurlijk, dat je kleding onder het schort schoon en vlekvrij blijft. Deze lederen BBQ schorten hebben buiten het schoon houden van je kleren ook nog een stoere en mooie uitstraling. De banden en riemen zijn makkelijk verstelbaar. Dit is niet alleen prettig voor het draagcomfort, maar om jou optimale te beschermen tegen de dagelijkse bezigheden. Zo kan het leer goed tegen hitte, waardoor het relatief veilig is om te BBQ’en met dit materiaal.

Wanneer je opzoek bent naar een stoer, duurzaam en ambachtelijke cadeau, dan zijn deze lederen BBQ schorten wat je zoekt. De schorten worden in Nederland ontworpen en gemaakt in een Nederlands atelier. Deze BBQ schorten komen dus volledig uit Nederland.

Er is een mogelijkheid om de BBQ schorten te laten personaliseren! Zo kan je naam of speciaal beeldmerk gedrukt worden op het schort. Het cadeau zal hierdoor nog extra persoonlijk worden. Deze BBQ schorten komen volledig uit Nederland. De schorten worden in Nederland ontworpen en gemaakt in een Nederlands atelier.

Leren keukenschort

Ook de lederen schorten kunnen evengoed gebruikt worden als leren keukenschort. Kokkerellen is nog nooit zo leuk geweest als met een leren schort. We zien dit steeds vaker terug in restaurants. Hier werkt het personeel steeds vaker in de luxe lederen schorten. De lederen schorten worden gemaakt van buffel leer, het voordeel hiervan is dat het leer sterker en duurzamer is. Doordat dit leer een hoge kwaliteit heeft kan het leer ook beter tegen slijtage en vuil.

De lederen schorten hebben een zeer mooie uitstraling en bieden een hoog draagcomfort. Buiten de vele voordelen biedt de schort nog een makkelijke uitvinding. Zo is er aan de voorzijden een ruime opbergzak en lus bevestigd. Hieraan kunnen er verschillende gereedschappen gehangen worden, zoals schoonmaak doeken en keukengerei.